Voor bedrijven

Voor teambuilding en meer werkplezier!

‘Stem & instructie’

Unieke 3-daagse training voor leerkrachten: een gezonde stem, veel betere instructie, actieve en zelfstandig werkende leerlingen die zeer betrokken zijn bij jouw lessen.

Bekijk training

Stemtraining voor beroepssprekers

Een uitgebreide training voor iedereen die zijn/haar stem veel gebruikt.

Wist je dat je al snel een beroepsspreker bent?

Bekijk training

‘Kleintje training’

Een divers aanbod aan korte (stem)trainingen. Helemaal aangepast op de wensen binnen jouw school.

Bekijk aanbod

Online coaching

Stemcoaching volgen vanuit je eigen huis. Wist je dat bijv. beeldbellen net wat meer van je stem vraagt? Je kunt de adviezen en tips meteen uitproberen.

Bekijk training

Hoe jij weer meer plezier in je werk krijgt!

  • Je wèèt dat je verhaal staat als een huis. Qua inhoud sta jij er volledig achter en weet je van de hoed en de rand. Alleen om dìt op de juiste manier over te brengen vind je lastig; je stem hapert en is verre van helder. Dit zorgt voor onzekerheid.
  • Na al twee dagen veel meetings te hebben gehad, merk je dat je stem steeds minder helder gaat klinken. Je bent geneigd vaak je keel te willen schrapen omdat daar wat ‘in de weg zit’. Hierdoor voel je de blikken van collega’s maar zonder keelschrapen kom jij niet uit je woorden.
  • Je gaat doorgaans met veel plezier naar je werk; maar merkt dat dit wat af begint te nemen omdat je je steeds minder goed verstaanbaar kunt maken via de telefoon. De tweede helft van de dag lukt het je steeds minder goed om met voldoende volume te blijven spreken.
  • Je collega’s vragen je vaak of je je zin nog eens kunt herhalen omdat ze je niet goed kunnen verstaan. Dit vind jij heel vervelend; je doet echt je best om duidelijk te spreken maar toch blijkt dit niet voldoende.
    Dit werkt niet mee voor je zelfvertrouwen en je houdt je maar vaker helemaal stil.
Vragen? Mail ons!

Teambuilding

Het Stemlokaal biedt expertisetrainingen voor beroepssprekers; dus een ieder die voor werk veel gebruikt maakt van zijn/haar stem. Wij kunnen je helpen om deze efficiënter in te zetten en je van de juiste tips en adviezen voorzien die specifiek voor jouw stem van toepassing zijn.

Wij komen graag bij je bedrijf langs om je werknemers stemcoaching te geven zodat ze weer met meer plezier dat prachtige werk kunnen doen. Sàmen een stemtraining volgen zorgt ook nog eens voor (h)erkenning, vertrouwen, motivatie en is dus een hele goede teambuilder!

Vraag gelijk een offerte aan

Voor bedrijven kunnen we een offerte op maat maken

Laat ons weten waar jij of je werknemers tegenaan lopen, wat de specifieke wensen en doelen zijn zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@hetstemlokaal.nl om met ons in contact te komen